IZIN KOTIČEK NAŠ KOTIČEK OTROŠKE DEJAVNOSTI

Seznam prtljage za dopust

Ko je Iza šla z vrtcem na tri dnevni tabor, je dobila seznam stvari, ki jih potrebuje s seboj. TOP! Tako nisva “napakirali” milijon nepotrebnih zadev in hkrati nisva pozabili nič pomembnega (kot je recimo pršilo proti insektom). Pakirali sva seveda skupaj, da je na taboru vedela kje in predvsem kaj ima s seboj ter sproti črtali stvari s seznama. Na koncu smo imeli vse! In prav vse je šlo v kovček oz. je ostal še prostor za kakšno družabno igro!

Čeprav pred dopustom sproti sestavljamo seznam stvari, ki jih moramo vzeti s seboj in jih pišemo na listek (kakor komu padejo na pamet), nam na koncu, kljub temu, da imamo milijon stvari še vedno preveč, vedno kakšna tudi manjka. Zato sem malo brskala po spletu in našla kar nekaj seznamov prtljage za dopust.

Najbolj všeč mi je ta od LuckyOne (seznam prtljage za dopust):

Definitivno si bomo letos, ko bom pakirali za morje, pomagali s tem seznamom, ki pa ga bomo nekoliko prilagodili (plenice, flaško in odejico ter par drugih stvari, bomo črtali, bomo pa morda dodali kakšno drugo).

Če ste eden izmed tistih, ki med drugim tudi količinsko spakira preveč stvari, vam bo prav prišel tudi ta seznam na otrocarije.net, kjer je objavljen seznam prtljage za 7 dnevni dopust.


[spider_facebook id=”1″]

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja