OTROŠKE DEJAVNOSTI

Obrazne maske

Maks je praznoval 4. rojstni dan in mami Ines je pripravila pravo presenečenje za njegove sovrtičkarje. Ker je Maksu všeč risanka brata Kratt (ki je med drugim tudi zelo poučna), je za izhodišče izbrala to temo in otrokom ponudila možnost, da skozi igro preizkušanja diskov moči spoznajo različne živali in se tako o njih tudi česa naučijo.

Vsak otrok je dobil:

  1. masko (v paketu je 12 mask)
  2. disk moči bitij, ki vsebuje lastnosti določene živali, aktiviraš pa ga tako, da disk s samolepilnim ježkom prilepiš na tačko (glej spodaj). Takrat se tudi sam spremeniš (s pomočjo maske) v to žival in imaš tudi sam vse lastnosti, ki so “programirane” v disku.  S čimer se lahko otroci skozi igro naučijo ne le, kako ta žival izgleda, temveč tudi veliko drugih stvari o njej.
  3. vrvice za okrog vratu na katere so z vročo pištolo prilepljene tačke posameznih živali (tačke so iz filca, “blazinice” tačk pa iz moos gume)
  4. Disk se na tačko nalepi s samolepilnim ježkom.

Maks je za vsakega izmed prijateljev določil, katera žival bi najbolje ustrezala njegovemu karakterju in skupaj z mami vse spakiral še v lične vrečice.

S pomočjo diska (moči bitij), se je tudi sam spremenil v zebro.


 

[spider_facebook id=”1″]

 

 

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja