IZIN KOTIČEK NAŠ KOTIČEK

Luknjanje ušesk in prvi uhančki

Uhančki – medicinski, kvačkani, swarovski

Iza si že dolgo želi uhančke. Sedaj jih imajo že vse sošolke v razredu, prijateljice in sestrična. Le ona jih še ni imela. Dogovorili smo se, da jih bo dobila za rojstni dan, torej aprila. Žal pa je bila konec marca razglašena epidemija in covid 19 nas je zaprl po občinah in zaprl (omejil) številne dejavnosti, med drugim tudi luknjanje ušes. Za rojstni dan je tako dobila le uhane, luknjice pa ob prvi priložnosti, ki se je pokazala 30.9.2020.

Kvačkani uhani samorog

Uhančke za rojstni dan ji je zakvačkala Quatchka, ki kvačka res mini bini uhančke. Iza je bila navdušena, prvo ker je dobila uhane in drugo, ker so samorogi. Win win kombinacija, le luknjice je še nestrpno čakala. Te so ji naredili v kozmetičnem salonu Vilinija. Preluknjali so ji obe ušesi hkrati, kar je tudi želela. Čeprav jo je malo bolelo, je bilo vredno potrpeti. Za prve uhančke, si je izbrala luštkane pisane rožice.

Prvi uhančki – pisane rožice

Bila je tako ponosna, vesela, navdušena. Dnevi so kar leteli mimo in po štirih tednih, smo lahko uhane zamenjali za medicinske, ki sem jih kupila kar v lekarni. Majhen roza swarovski kristalček. Čeprav ji sprva ni bil všeč, se je odločila, da jih 31.10. zamenjava.

Uhančki swarovski kristal

Sedaj ji je všeč. Všeč ker je drugače, nekaj novega in uho spet izgleda drugače. Se pa veseli, da bo poskusila še samoroge in vse ostale nove uhančke, ki si jih bo izbrala sama.


[spider_facebook id=”1″]

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja