Domača pisarna

Ko kotiček spalnice postane domača pisarna. 

V teh “izrednih razmerah” covida sva z Andrejem okupirala Izino sobo. Jaz s svojim prenosnikom in ZOOM predavanji, seminarji, Andrej pa jo je kak dan na teden uporabil kot pisarno in iz nje izvajal sestanke ter vse ostale službene obveznosti. No, sedaj je dobil čisto svoj kotiček, ki ga deli z mano. :)

Pisarniški kotiček v spalnici

 

Vso opremo sem naročila preko spleta, ker sva, ko sva se odpravila na nakup po trgovinah, domov prišla praznih rok. 

Najprej mi je v oči padla črna miza z železnim okovjem in dvignjeno poličko. Na mizo sva z Izo prilepili kose črne tapete, na katero se lahko piše z belim piši – briši flomastrom. To tapeto pri nas res veliko uporabljamo (med drugim na hladilniku kamor zapisujemo seznam stvari za trgovino, v Izini sobi na vratih, kjer se ona igra “šolo”, na regalu v dnevnem prostoru, kjer si puščamo kratka sporočilca,…). 

 

Stol sicer še čakamo, zato smo začasno uporabili stari stolček iz predsobe, kateremu sem dodala belo umetno krzno in prav lepo paše k črno – beli kombinaciji tepiha in mize ter vse lepo poveže. 

 

Za prijetno vzdušje poskrbi steklena vazica z mini rdečimi bučkami in lučkami, ki dajejo toplo svetlobo. 

Iza je vesela, da je dobila nazaj svoj prostor v sobi, čeprav ji je pisarniški kotiček zelo všeč in si takšnega želi tudi v svoji sobi.


[spider_facebook id=”1″]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja